Van Hout keukens viert feest, onze verbouwing is klaar !!!

Zondag 11 juni 2017 feestelijke open dag van 10 tot 16 uur.
Iedereen is van harte welkom. Special guest is de bekende tv-kok Andy McDonalds.

Kom kijken naar de de nieuwste keukentrends, luxe verlichting, bijpassende meubels voor de keuken én ook zijn wij gestart met verkoop van pvc vloeren, inclusief leggen.


  • Moderne houten keuken
  • Hoogglans keuken
  • Trendy oranje keuken

Zoekt u een nieuwe keuken of interieur in omgeving Helmond / Laarbeek?

Van Hout keukens vervult al Uw keukenwensen. Ontdek in onze showroom te Beek en Donk het grootste keukenaanbod in de omgeving van Helmond en Laarbeek, uiteenlopend van modern tot landelijk en klassiek.

Van Hout Keukens is groot geworden door de combinatie van kwaliteitskeukens van toonaangevende merken voor een eerlijke prijs met uitstekend advies en een gewaardeerde service.


Totaalconcept

vanhout
Ontdek de ruime keuze aan keukens van modern tot nostalgisch. In een gemoedelijke sfeer en onder het genot van een kopje koffie leiden wij u rond in onze showroom. Wij brengen geheel vrijblijvend een offerte.
Lees meer

Het Keuken Totaal Concept

Naast het ontwerp en het leveren van de keukens kunnen wij ook het meerwerk verzorgen zoals het elektra werk, loodgieterswerk en bijvoorbeeld het tegelwerk. Zoekt u een nieuwe keuken maar heeft u geen zin om naar de diverse keukenzaken te gaan, om u vervolgens onder druk te laten zetten om de keuken gelijk te kopen? Wij komen graag bij u langs voor advies en ontwerp aan huis.


Wij geven prachtige keukens een thuis:

Moderne keuken

Klassiek in Eindhoven

Geplaatste keuken Helmond

Modern in Beek en Donk

Deze keuken is strak en modern en oogt rustig. Tussen de twee hoge kasten waarin zowel koelkast, vriezer, stoomoven en oven bevinden zit een spoelbak van graniet, hetzelfde als het werkblad. Het kookeiland is voorzien van grote lades en veel kookgelegenheid zoals bijv. een tepan yaki. De afzuiging is gemaakt in het plafond.

Klassiek in Eindhoven

Deze klassieke keuken heeft een terrazzo werkblad met een tegelspoelbak. Wat deze keuken accentueert is het open regaal voor bijvoorbeeld pannen en de lambrisering welke in dezelfde kleur is als de keuken.

Houten keuken bij klant in Helmond

Strakke keuken met veel bergruimte en een twee centimeter dik granieten werkblad. De diepte verandering maakt deze keuken speels en apart. Tegen de wand achter de keuken zit een plint van hetzelfde materiaal als het werkblad.

Van Hout
Van Hout Keukens
Korenmijt 3 te Beek en Donk
(industrieterrein Bemmer)
T. 0492 - 46 19 41
Openingstijden


Keukens Uden
Landelijke keuken
Houten keuken
Goedkope keuken Helmond
Webrealisatie door RMK Reclame Website uitgevoerd door ITinMotion
© ITinMotion 2000-2017