Van Hout Keukens
Van Hout Keukens

Een goedkope keuken, Helmond gaat er voor naar Van Hout Keukens

Iedereen die wel eens in de keuken staat weet hoe aangenaam het is als deze de nodige ruimte biedt en praktisch ingericht is naar persoonlijke voorkeur. Als u al eens in een keukenshowroom geweest bent ter oriëntatie dan weet u ook dat de kosten behoorlijk kunnen oplopen en uw enthousiasme voor een nieuwe keuken kan hierdoor al snel verdwijnen. Kom daarom eens voor een goedkope keuken (omgeving Helmond) een kijkje nemen in de  showroom van Van Hout Keukens te Beek en Donk (op nog geen 10 km afstand van Helmond). Daar vindt u een ruime collectie goedkope keukens van bekende merken en op maat gemaakte keukens.

Custom- en Basic series

Van Hout Keukens is groot geworden door de combinatie van vakmanschap, kwaliteitskeukens, unieke keukenontwerpen en een goede service. Dit vakmanschap kunt u komen bewonderen in onze  showroom. Met een ruime keuze aan keukens van modern tot nostalgisch heeft u zo uw droomkeuken gevonden.
Zoekt u een goedkope keuken in regio Helmond? Kijk dan ook op onze aanbiedingen pagina, deze keukens zijn extra goedkoop en worden aangeboden met apparatuur. Natuurlijk kunnen we indien gewenst nog aanpassingen op maat verrichten in onze eigen werkplaats. Staat uw keuze er niet bij? Bezoek dan gewoon onze showroom! De kans is zeer groot dat wij u kunnen helpen aan een goedkope keuken van uitstekende kwaliteit. Wij beschikken ook over een ruim assortiment inbouwapparatuur om naar wens functionaliteit aan uw goedkope keuken toe te voegen.
Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over een goedkope keuken? Neem dan contact met ons op.

Basic series: Antraciet
Basic series: Moden wit
Basic series: Tweedelig
Deze moderne uitvoering in antraciet bewijst dat een goedkope keuken er niet als een goedkope keuken uit hoeft te zien. Oordeel zelf!
Deze frisse witte goedkope keuken heeft een strakke uitstraling welke het beste past in een modern interieur.
Een afwijkende opstelling maar toch een goedkope keuken met een vrijstaand kastenblok voor de koelkast en de oven.

Van Hout
Van Hout Keukens
Korenmijt 3 te Beek en Donk
(industrieterrein Bemmer)
T. 0492 - 46 19 41
Openingstijden


Keukens Uden
Landelijke keuken
Houten keuken
Goedkope keuken Helmond
Webrealisatie door RMK Reclame Website uitgevoerd door ITinMotion
© ITinMotion 2000-2020