Van Hout Keukens
Van Hout Keukens

Houten keuken

Een houten keuken heeft een warme natuurlijke uitstraling en geeft uw huis een sfeervol aanzien. Bent u op zoek naar een strakke houten keuken met moderne uitstraling of een houten keuken met een meer robuust karakter. Van strak in de lak tot ruw ongelakt, het is allemaal mogelijk en wij geven u graag advies bij het samenstellen van uw droomkeuken. En nadat u de basis van uw houten keuken heeft samengesteld kunt u deze van alle gemakken voorzien met ons ruime aanbod keukenapparatuur van diverse merken voor ieder budget.

Houten keuken op maat

Wilt u een houten keuken op maat gemaakt zodat u zelf naar eigen wens de indeling kunt bepalen. Onze adviseurs geven u al te graag advies over hoe u uw droomkeuken kunt verwezelijken. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen naar de houten keukens die opgesteld staan in onze showroom en u krijgt meteen een goede indruk van de mogelijkheden. Ook kunnen wij u onze portfolio voorleggen met reeds gerealiseerde houten keukens om een beeld te krijgen van nog meer verschillende variaties die mogelijk zijn.
Informeer bij onze adviseurs wat de mogelijkheden zijn met ons brede scala aan mogelijkheden. Bij van Hout Keukens vindt u een houten keuken in diverse stijlen. Wilt u alvast een afspraak maken of heeft u vragen over een houten keuken? Vul dan het contactformulier in dan zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan.

Houten keuken strak
Houten keuken robuust
Donker Houten keuken
Een houten keuken met een heel eigentijdse uitstraling. De unieke houtnerven zijn kenmerkend voor de uitstraling van deze keuken, er zijn er geen twee hetzelfde.
Deze houten keuken krijgt door het gebruik van hout en dik graniet een robuuste natuurlijke uitstraling .
Keuken met sfeervol donker hout. Het hout heeft een grove textuur wat mooi combineert met het gladde natuursteen.

Van Hout
Van Hout Keukens
Korenmijt 3 te Beek en Donk
(industrieterrein Bemmer)
T. 0492 - 46 19 41
Openingstijden


Keukens Uden
Landelijke keuken
Houten keuken
Goedkope keuken Helmond
Webrealisatie door RMK Reclame Website uitgevoerd door ITinMotion
© ITinMotion 2000-2020