Van Hout keukens viert feest, onze verbouwing is klaar !!!

Zondag 11 juni 2017 feestelijke open dag van 10 tot 16 uur.
Iedereen is van harte welkom. Special guest is de bekende tv-kok Andy McDonalds.

Kom kijken naar de de nieuwste keukentrends, luxe verlichting, bijpassende meubels voor de keuken én ook zijn wij gestart met verkoop van pvc vloeren, inclusief leggen.


Landelijke keuken
Landelijke keuken details

Nieuwe apparatuur nodig voor uw keuken?

Zoekt u nieuwe keukenapparatuur ter vervanging van uw oude apparaten? Kom naar de specialist op het gebied van keukenapparatuur. Uw keuken gaat heel wat jaren mee, helaas geldt dit niet voor een apparatuur. Na verloop van tijd zal u uw keukenapparatuur moeten vervangen.

Kwaliteits keukenapparatuur

(Combi) Ovens
Bent u een fanatieke kok en wilt u een oven met meer opties? Of uw oude oven werkt niet meer naar behoren. Er zijn genoeg redenen waarom uw u oven laat vervangen. Laat dit wel doen door een specialist! Wij van Van Hout keukens kunnen u alles vertellen over (combi)ovens.

Magnetrons Een magentron is eigenlijk onmisbaar in uw keuken. Even een restje opwarmen of snel wat ontdooien. Kiest u voor een solomagnetron om snel eten op te warmen, of gaat u voor de combimagnetron met funties zoals hete lucht, grill, stroom en crispfunctie. Uiteraard kunt u ook voor een eenvoudigere combi-magnetron gaan, de keuze is aan u.

Koelkasten Er is genoeg keuze als het aankomt op een koelkast. Gaat u voor een koelvriescombinatie een kleine koelkast voor in de keuken of voor een Amerikaanse koelkast? Koelkasten krijgen steeds meer functies en worden steeds slimmer. Laat u daarom door ons adviseren wat de mogelijkheden voor u zijn.

Vaatwassers
Afwassen met de hand na een heerlijk diner? Met een vaatwasser behoort dat gelukkig tot het verleden. Zet alle vieze borden, pannen, bestek en kopjes in de vaatwasser aanzetten en u hoeft het alleen nog terug in de kast te zetten. Zo houdt u uw aanrecht vrij en kunt u genieten van uw avond. Van compacte modellen tot vaatwassers met een grote capaciteit ook hier heeft u weer genoeg keus.

Alle (Combi)ovens, magnetrons, koelkasten en vaatwassers zijn van gerenommeerde merken zoals o.a. Atag, Etna, AEG etc. Kom voor het vervangen van uw keukenapparatuur naar Van Hout keukens. Vakmanschap voor verrassend lage prijzen. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend bezoek!Van Hout
Van Hout Keukens
Korenmijt 3 te Beek en Donk
(industrieterrein Bemmer)
T. 0492 - 46 19 41
Openingstijden


Keukens Uden
Landelijke keuken
Houten keuken
Goedkope keuken Helmond
Webrealisatie door RMK Reclame Website uitgevoerd door ITinMotion
© ITinMotion 2000-2017