Klantervaringen

Lees wat klanten van ons vinden!

Lees wat klanten vinden

Van Hout Keukens V.O.F.
4.7
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
Erica DonkersErica Donkers
20:47 17 May 23
Van Hout Keukens denkt met je mee naar wat je wensen zijn. Geeft goede adviezen en tips. Prijs komt overeen naar onze wensen. Zij komen zeer zeker zijn afspraken na. Fijne comunicatie en samenwerking. Kleine puntjes op de i werden meteen opgelost naar tevredenheid. Ook als wij iets wilde weten over inductie met afzuiging of oven/ combimagnetron zochten zedit voor ons uit. Heel blij met onze nieuwe keuken. Nog jaloezieën en onze nieuwe tafel is het helemaal compleet. Wij raden van houts Keukens zeer zeker aan.
AdKe1955AdKe1955
10:55 14 Dec 22
In 2014 hebben we voor de 2e maal bij Van Hout een keuken besteld en door hen laten plaatsen. En weer super tevreden over Van Hout: het meedenken over de optimale keukenvorm en oplossing door maatwerk, de nette en vakkundige plaatsing en de goede prijs.We waren aanvankelijk ook heel tevreden over de kwaliteit van de gekozen Schmidt keuken met HPL frontjes. Helaas zagen we na ca. 6 jaar dat de lamineerlaag aan de zijkant van de panelen los begon te raken. Aanvankelijk één plekje op de deur van de vaatwasser maar dat werden er geleidelijk steeds meer, waardoor de keuken er niet zo fraai meer uitzag. Twee maanden geleden hebben we bij Van Hout aan de bel getrokken. Het bleek een bekend probleem van HPL frontjes, we waren niet de eersten die zich melden. Schmidt levert deze frontjes dan ook niet meer. Van Hout heeft toen voor ons geregeld dat gratis vervangende exemplaren voor alle (18!) frontjes van onze keuken door Schmidt geleverd werden. De vervangende frontjes zijn gelakt en zien er premium uit. Heel mooi afgewerkt en in hoogglans (veel glanzender dan de HPL frontjes). Top garantie van Schmidt en top service van Van Hout door dit alles goed te regelen en gratis bij ons te komen afleveren. Onze keuken ziet er weer nagelnieuw (en beter) uit. Héél blij met Van Hout Keukens!
Vandaag heb ik met plezier een orderbevestiging voor het plaatsen van onze keuken getekend. Nadat we eerst een constructief gesprek hadden gehad over onze wensen, zijn onze wensen vervolgens vastgelegd in een – 3D – schets en nader uitgewerkt in een offerte. Vervolgens hebben we – uiteraard – nog wat puntjes op de bekende i moeten zetten en samen nog wat onderhandeld over de uitvoering van onze wensen en de daarbij behorende prijsstelling. Zoals gezegd heb ik met trots zojuist de orderbevestiging getekend en heb ik er alle vertrouwen hebben dat Van Hout Keukens de plaatsing, aansluiting en afwerking van onze keuken tot de zijne maakt.
Ellie van LithEllie van Lith
21:54 22 Feb 21
H van t HoogH van t Hoog
10:02 30 Jun 20
DE KEUKENSTUDIO waar men het vak verstaat. Je kunt hier zorgeloos de mooiste keukens laten ontwerpen en vervolgens probleemloos laten instaleren.Vakmanschap, kwaliteit , uitstalling dit alles vind je bij van Hout Keukens !!
Niels KliebischNiels Kliebisch
18:40 22 Apr 18
4 jaar geleden een keuken gekocht welke naar alle tevredenheid is geplaatst en waar wij dagelijks veel plezier aan beleven. Een paar weken geleden echter een kapot onderdeel aan de keuken en hierop hebben wij contact opgenomen. Dit is direct opgepakt en het kapotte onderdeel is afgelopen vrijdag geheel kosteloos op locatie vervangen. Bij de verkoop van de keuken gaven ze aan achter hun producten en kwaliteit te staan en dit zijn dus geen loze belofte. Service zoals het hoort.
MarlèneMarlène
20:10 13 Dec 14
Sinds drie weken zijn wij nu in bezit van een keuken van Van Hout keukens.En ik kan heel kort zijn we zijn super tevreden.Vanaf het ontwerp tot aan het monteren alles is vlekkeloos verlopen.Je hoort wel eens ooit andere dingen van sommige keukenaanbieders.Graag willen wij Jan Peeters bedanken voor het meedenken en ontwerpen van onze keuken, en Bart van Goor voor het meedenken en monteren van de keuken.Een Blije Fam. Leenderts Beek en donk
js_loader

Op zoek naar jouw droomkeuken?​

Neem snel een kijkje in onze uitgebreide keukencollectie en laat je inspireren!