Werkbladen

Waar keukendromen realiteit worden.

Cosentino
(Silestone, Dekton, Sensa)

Bij Van Hout Keukens zijn we trots op onze samenwerking met Cosentino, een bedrijf dat dezelfde waarden van integriteit en kwaliteit deelt als wij. Cosentino streeft er niet alleen naar om aan alle wettelijke vereisten te voldoen, maar zet zich ook vrijwillig in om te voldoen aan ethische verplichtingen en hoge kwaliteitsnormen.

Door te kiezen voor werkbladen van Cosentino kunnen wij bij Van Hout Keukens niet alleen vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten, maar ook op hun inzet voor ethische en kwaliteitsstandaarden. Dit stelt ons in staat om onze klanten keukens van de hoogste kwaliteit te bieden, waarin vakmanschap en ethiek samenkomen voor een resultaat waar we trots op zijn.

Marazzi (keramiek)

Met Marazzi brengen we een scala aan mogelijkheden naar jouw keuken. Of je nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of juist een warme, klassieke ambiance wilt creëren, Marazzi heeft de perfecte tegel voor jouw project. Van wandtegels tot vloertegels, Marazzi biedt een breed scala aan effecten, kleuren en formaten om aan jouw individuele stijlbehoeften te voldoen.

Dankzij de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramische en porcellanato tegels, zijn ze niet alleen een esthetische toevoeging aan jouw keuken, maar ook een praktische keuze. Met Marazzi tegels geniet je van onderhoudsgemak en een lange levensduur, waardoor jouw keuken er jarenlang fris en aantrekkelijk uit blijft zien.