Onze merken

Waar keukendromen realiteit worden.

Schmidt

Ons huis is een verlengstuk van onszelf en aangezien we allemaal anders zijn, waarom zouden onze huizen dan standaard zijn? Daarom hebben wij Home Design by Schmidt ontwikkeld, zodat we geen genoegen hoeven te nemen met iets wat standaard is.’

Schmidt combineert uitmuntendheid, innovatie en inspiratie en creëert samen met jou, wie je ook bent en hoe jouw interieur er ook uitziet, een inrichting waarvan elke millimeter speciaal voor je is uitgedacht. Voor optimaal ingerichte ruimtes. Nog mooier, nog intuïtiever en nog slimmer. Levensruimtes waarin je helemaal jezelf kan zijn en je je helemaal thuis voelt.

Nolte

Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking – dat karakteriseert de keukens van Nolte. Al meer dan 50 jaar ‘made in Germany’. De innovatieve kracht heeft Nolte Küchen in het verleden al vaker bewezen: of het nu het geniaal eenvoudige maatraster MATRIX 150 was, het binnendecor of de unieke vormgevingselementen zoals SOFTform. Ook bij het gebruik van natuurlijke producten stelt Nolte normen: sinds 2010 is Nolte Küchen FSC en PEFC gecertificeerd op het gebied van een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke omgang met bosbouwgebieden.

Rotpunkt

Veelzijdig, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en lange levensduur – voor deze eigenschappen staan de keukens van Rotpunkt Küchen, gemaakt in Duitsland. In Bünde en Preußisch Oldendorf-Getmold werken circa 400 goed opgeleide medewerkers in de takken productie, logistiek en administratie.

De perfecte kleine keuken voor het eenpersoonshuishouden, de tijdloze designkeuken, de moderne, multifunctionele gezinskeuken of de gezellige houten keuken in landhuisstijl – Rotpunkt keukens zijn een plaats met charme voor samen met het gezin en vrienden doorgebrachte tijd.

Exclusief maatwerk

Wat maakt ons maatwerk zo bijzonder? Allereerst, onze toewijding aan kwaliteit. Elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd met vakmanschap en oog voor detail. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën om een keuken te creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam. Daarnaast zijn wij specialist in het werken met doorlopende nerven/patronen en eikenhout!

Bij Van Hout Keukens geloven we ook sterk in de kracht van individualiteit. Geen twee huizen – en geen twee keukens – zijn hetzelfde. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften, en werken we samen met jou om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en persoonlijkheid. Of je nu droomt van een strakke moderne keuken, een warme landelijke keuken, of iets daar tussenin, wij maken het mogelijk.