Wie zijn wij

Waar keukendromen realiteit worden.

Het verhaal achter
Van Hout Keukens

Bij Van Hout Keukens is onze passie het vervullen van jouw keukendromen met creatief design en maatwerk. Met dik 50 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor keukenliefhebbers. Ons succes is te danken aan een perfecte combinatie van kwaliteitskeukens, maatwerk, toonaangevende merken, eerlijke prijzen, uitstekend advies en gewaardeerde service.

In onze showroom te Beek en Donk laten we je kennismaken met de nieuwste keukentrends en bieden we een uitgebreide keukencollectie om je te inspireren. Maar we gaan verder dan dat. Onze toewijding aan maatwerk en hoogwaardige materialen betekent dat elke keuken die we creëren, een meesterwerk op zich is. We geloven dat de keuken het kloppende hart van jouw huis is, waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Daarom streven we ernaar om die dromen tot leven te brengen, met unieke ontwerpen die perfect passen bij jouw levensstijl en persoonlijkheid.

Jouw keukenproject in goede handen

Bij Van Hout Keukens realiseren we ons dat onze teamleden het kloppende hart van ons succesverhaal zijn. Onze gepassioneerde en toegewijde professionals zijn er om jouw keukendromen werkelijkheid maken.

Wij zijn er om naar jou te luisteren, jouw wensen te begrijpen en ze om te zetten in unieke ontwerpen die perfect passen bij jouw levensstijl en behoeften. Ze nemen de tijd om naar jouw verhalen en ideeën te luisteren en gebruiken hun expertise om een keuken te creëren die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel.

Ons installatieteam bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ze zorgen ervoor dat elk detail van jouw keuken perfect wordt uitgevoerd, van het plaatsen van kasten tot het installeren van keukenmeubelen. Kwaliteit en precisie zijn voor hen van het grootste belang bij alles wat ze doen.

Onze werkwijze

Bij van Hout Keukens begrijpen we dat elke keuken uniek is, net als de mensen die er gebruik van maken. Daarom hebben we een gestructureerde en persoonlijke werkwijze ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw project vlekkeloos verloopt, van het allereerste gesprek tot de laatste handeling.

Kennismaking en inspiratie
We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en ideeën. Wij delen creatieve ontwerpen en inspiratie om je te helpen jouw visie te verfijnen.

Ontwerp en visualisatie
We gebruiken geavanceerde software om jou een helder beeld te geven van hoe jouw keuken eruit zal zien. We ontwerpen namelijk met jou samen in onze showroom in 3D jouw droomkeuken en nemen hiervoor de tijd!

Materialen en planning
We helpen je bij het selecteren van hoogwaardige materialen en stellen een gedetailleerd projectplan op. Dit omvat de planning van leveringen en installatieafspraken.

Vakkundige installatie
Ons ervaren installatieteam gaat aan de slag om jouw keuken te plaatsen en te voltooien. Ze zorgen ervoor dat elk onderdeel perfect past en werkt.

Afwerking en finetuning
We ronden de installatie af en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt. Jouw keuken wordt grondig geïnspecteerd om te garanderen dat aan al jouw verwachtingen is voldaan.

Nazorg en tevredenheid
Na de installatie blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of aanpassingen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we willen ervoor zorgen dat jouw nieuwe keuken aan al jouw verwachtingen voldoet.

Onze kernwaarden

Persoonlijke benadering

Ervaren installatieteam

Design &
Maatwerk

Gestroomlijnde werkwijze

De showroom

In onze showroom bij Van Hout Keukens kun je onze keukens van dichtbij bekijken. Hier kun je zelf ervaren hoe ze eruitzien, aanvoelen en werken. Of je nu een moderne of klassieke keuken overweegt, onze showroom biedt je de kans om te zien wat het beste bij jou past.

Onze medewerkers zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste keuken voor jouw behoeften. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen en een beter idee te krijgen van wat je wilt voor jouw eigen keuken.

Kom gerust langs en ontdek onze keukens in de praktijk in onze showroom bij Van Hout Keukens. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw keukenproject.

Op zoek naar jouw droomkeuken?

Neem snel een kijkje in onze uitgebreide keukencollectie en laat je inspireren!